Sebastià: “La Comissió Europea respon que no hi ha autorització per a la MAT entre Almassora i Morella”

Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, ha rebut resposta a la seua pregunta sobre la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que travessarà les Comarques de Castelló, entre els municipis d’Almassora i Morella.

L’eurodiputat havia qüestionat a la Comissió, “si les autoritats comunitàries havien sol·licitat informació al Govern espanyol, per conèixer si es complien les disposicions de la UE en matèries mediambiental i d’hàbitats“.

“La resposta de la Comissió, ens tranquil·litza en certa mesura, ja que després de l’intercanvi d’informació entre aquesta i el Govern, s’ha posat de manifest la no autorització del projecte i el compromís per part de l’estat espanyol de complir la normativa legislativa de la UE”, ha declarat Sebastià.

Per finalitzar, l’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea ha sentenciat que “seguirem vigilants, tant en Les Corts Valencianes, com al Congrés dels Diputats, realitzant el seguiment d’aquest tràmit i vetllant perquè es respecten les directrius que ens marca la Unió Europea perquè no s’infringisca cap norma per part de l’administració”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *