Jordi Sebastià ha participat en la Missió d’Observació Electoral de la Unió Europea a Perú

L’Eurodiputat de Compromís – Primavera Europea, Jordi Sebastiá ha format part de la Missió d’Observació Electoral del Parlament Europeu en les eleccions celebrades aquest cap de setmana a Perú. El portaveu de la coalició ja tenia experiència en missions d’aquest tipus.

Sebastià va qualificar les dues jornades de “satisfactòries” pel fet que aquest període electoral transcorreguera amb la major tranquil·litat i sense cap fet destacable. Una vegada finalitzada la seua missió l’Eurodiputat tornarà al seu lloc parlamentari des del qual en els pròxims dies van a treballar al costat del seu grup per a frenar l’acord dels països membres de la Unió amb Turquia.

La delegació es va completar amb altres sis eurodiputats més, l’italià Pier Antonio Panzeri, l’alemany Norbert Neuser, el polonès Ryszard Czarnecki i l’austríac Georg Mayer, així com els espanyols, Luis de Grans i Agustín Diaz de Mera, tots ells sota la direcció de l’observadora cap de la Missió d’Observació Electoral de la Unió Europea, Reate Weber.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *