Compromís pregunta en el Parlament Europeu pel rescat de les autopistes

Compromís, a través del seu representant en el Parlament Europeu, Jordi Sebastiá, ha transmès una pregunta d’urgència a la Comissió Europea, per a conèixer si és compatible el rescat de 5.000 milions d’euros que el govern del PP va a destinar a les UTEs de 9 autopistes espanyoles, amb la contenció de despesa que la Unió Europea té sobre l’estat espanyol.

L’objectiu és sotmetre sota el control de la Unió Europea aquesta operació, amb el propòsit que no es desvie ni un euro dels destinats a polítiques socials en l’Estat espanyol. Una possibilitat més que latent a causa del control de despesa que ha de tenir ara mateix el govern de Rajoy.

“No podem consentir i anem a estar vigilants perquè no se’ns tornen a retallar drets i polítiques socials, perquè el govern de l’estat torne a rescatar amb diners públics a les grans empreses, beneficiades dels ‘pelotazos’ del Partit Popular en el govern de Madrid”, explica Jordi Sebastià.

D’altra banda, el portaveu de Compromís, afirma que, una vegada més “els valencians assistim perplexes a aquesta aixecada de camisa a la ciutadania. Més encara, quan una de les nostres reivindicacions històriques és la gratuïtat de l’AP7, una situació que ara mateix entorpeix el desenvolupament turístic i industrial de les nostres empreses”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *