Compromís condemna els atemptats de Berlín i se solidaritza amb les víctimes

El portaveu de Compromís en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, ha expressat la seua més absoluta condemna pels atemptats esdevinguts en el mercat nadalenc de Berlín. En aquesta línia, des del cor d’Europa a Brussel·les, ha mostrat la seua solidaritat amb totes les víctimes i les seues famílies.

“Desgraciadament, hem de condemnar un nou atemptat terrorista, aquesta vegada en la capital d’Alemanya, encara que, davant aquest tipus d’atacs poc importa el lloc on es cometen, ja que sempre, independentment de la localització, signifiquen un colp a la llibertat i a la democràcia”, ha assenyalat Sebastià.

Per últim, des de Compromís en el Parlament Europeu volem mostrar l’afecte i solidaritat amb les víctimes dels atemptats que han consternat al poble alemany i per tant a tota Europa.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *