Compromís considera “una ofensa” que Pedro Agramunt continue en la seua cadira

Compromís insisteix en la seua exigència de dimissió del senador per València i President del Consell d’Europa, Pedro Agramunt. La portaveu adjunta en les Corts de Compromís, Mònica Àlvaro, el senador, Carles Mulet i el portaveu de la coalició en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, insisteixen que des del PP han de forçar la dimissió immediata d’Agramunt, més si cap després de la retirada de la confiança per part de l’Assemblea del Consell d’Europa que ell presideix.

“Es tracta d’un acte de xuleria més d’Agramunt. És intolerable que s’aferre a la butaca en l’Assemblea d’Europa i el Senat, quan fins i tot els seus companys de partit li han retirat totes les seues atribucions com a president”, explica Mònica Àlvaro.

Per la seua banda, Jordi Sebastià ha incidit en la necessitat “de purgar dels càrrecs oficials a les persones que demostren un nul comportament ètic i moral. No pot ser que aquesta persona vaja a la seua, passant fins i tot dels seus propis companys de partit que li han posat en un càrrec de confiança. Una confiança que, sens dubte ha perdut”.

Finalment, des del senat, Carles Mulet ha asseverat que Agramunt “no ha d’aguantar ni un minut més en la butaca. Ha creuat l’última línia roja i des del seu partit han de passar del Pedro es fort al Pedro has d’anar-te. Ni a Europa ni en el Senat pot, el Partit Popular ser còmplice d’una persona que ha perdut, amb els seus actes, la confiança de la ciutadania”, conclou.

Els representants de Compromís insisteixen en la seua exigència de dimissió després dels últims esdeveniments succeïts en el dia de hui en l’Assemblea del Consell d’Europa. En concret a l’absència d’Agramunt de la Mesa del Consell reunida avui i que li ha desautoritzat a realitzar cap visita oficial, assistir a reunions o realitzar cap declaració pública en nom de l’Assemblea en la seua qualitat de president. Motius pels quals ètica i moralment deu abandonar el seu càrrec. Aquesta situació sobrevé després de la seua recent visita en qualitat de president de l’Assemblea al president sirià, Al Asad, causant de la major catàstrofe humanitària dels darrers anys. Tampoc cal oblidar la seua implicació en el cas de corrupció de la “democràcia del caviar”.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *