Jordi Sebastià: “El bipartidisme s’està afonant i Compromís-Primavera Europea serà l’instrument del canvi que reclama la ciutadania”

L’eurodiputat electe de coalició Primavera Europea-Compromís Jordi Sebastià es marca com a objectius “lluitar contra l’empobriment de les famílies i per a que les institucions europees tornen a tindre clar que treballen per ajudar a les persones”.

Per a Sebastià, allò que ha quedat clar en els resultats d’anit és que el bipartidisme s’està afonant i la ciutadania està demanant un canvi en la política europea i també en la més pròxima. En eixe sentit, considera que “este canvi de cicle ja s’està produint i nosaltres anem a ser un instrument important per a fer-ho possible”.

Respecte a la coalició, Jordi Sebastià destaca que l’objectiu s’ha complit: “amb el nostre projecte de cooperativa política hem aconseguit connectar amb la ciutadania i il·lusionar-la en un moment delicat de desafecció política”.

Per a l’eurodiputat electe, “els votants han vist en Primavera Europea-Compromís noves idees i una nova manera de fer política que trenca amb el sistema de partits convencional que no es preocupa per solucionar els problemes reals de la gent”.

Jordi Sebastià es proposa “treballar dur per la justícia social, la igualtat, el medi ambient, i una economia centrada en el benestar de tots i no en rescatar únicament als bancs i als especuladors. I per a desenvolupar esta tasca Primavera Europea-Compromís s’integrarà en l’Aliança lliure Europea-Verds, que és el quart grup de l’Europarlament”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *