Sebastià participa en la manifestació contra la designació de Cañete com a comissari de canvi climàtic

L’eurodiputat de Primavera Europea ha assistit a la protesta organitzada a Brussel·les juntament amb altres eurodiputats del parlament i representants d’ONG ecologistes per a denunciar la candidatura de l’ex ministre espanyol.

Sebastià, que va signar juntament amb altres diputats del grup verd i de l’esquerra una carta dirigida a Juncker mostrant-li la seua total oposició al candidat espanyol, ha intervingut en l’acte de protesta per a recordar “els foscos interessos de la família del candidat qui s’ha apressat a vendre les seues accions en empreses petrolíferes a la seua família per a tractar de garantir-se la designació”- i ha convidat a la Comissió- “a repensar el perfil del candidat que vol si Europa de veritat aposta per un política energètica responsable i respectuosa amb el medi ambient”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *