Compromís-Primavera Europea denuncia que la nova comissió no representa els canvis que necessita la ciutadania

L’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha anunciat després de conèixer el resultat de la votació de la nova Comissió Europea que “no esperem absolutament res nou de la Comissió que s’ha aprovat. Esta no és l’Europa que nosaltres defensem. I estem convençuts que la Comissió de Juncker serà una continuació de l’anterior legislatura: de polítiques neoliberals, d’afavorir als oligopolis i a la banca en lloc de defensar els interessos de la ciutadania. Per tant, ja no esperem res d’ells”.

Des de Compromís Primavera Europea s’ha criticat la pressió que s’ha fet des dels governs dels estats i de la gran coalició que, “en lloc de fer política, ha optat per repartir-se el pastís. I pitjor és el cas dels socialistes espanyols, que després del paripé en l’audiència de Cañete, finalment s’han abstingut sucumbint descaradament als interessos del seu propi partit”, ha criticat Sebastià.

Des de l’anunci de la gran coalició a l’inici de les audiències dels candidats a comissaris, Compromís ha destacat “el cúmul d’elements incompatibles amb la transparència que comporta eixe acord. I la llista de despropòsits l’encapçala Cañete en Energia, seguit del comissari de l’agronegoci, Phil Hogan, continuant amb el comissari Jonathah Hill, de la City i la gran Banca, que ara assumirà finances, fins a Navrcsics, que va fer unes declaracions profundament antieuropeistes i ara està al capdavant de Cultura”.

“No obstant açò -ha conclòs Sebastià-, els europeistes convençuts que no tenim interessos particulars ni partidistes quan fem política, seguirem treballant i per una Europa més justa, més transparent i, sobretot, més plural”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *