Compromís-Primavera Europea denuncia que el fill de Cañete segueix en el Consell d’Administració de Petrologis

L’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha anunciat que presentarà una pregunta en Comissió sobre l’actual relació del fill del Comissari d’Energia i Canvi Climàtic, Miguel Arias Cañete, amb l’empresa Petrologis Canàries S.L, ja que el nom del seu fill segueix figurant en el BORME com a membre del Consell d’administració de l’empresa establida a Canàries.
Per a l’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, “el conflicte d’interessos de Miguel Arias Cañete no es resoldrà fins que explique per què el seu fill contínua com a membre del Consell d’Administració de Petrologis Canàries”.

Segons va publicar el BORME el passat 10 d’octubre -amb data d’inscripció en el registre del dia 2-, Miguel Arias Domecq va dimitir com a conseller de Petrolíferes Ducar, l’altra companyia de la qual el seu pare va ser president, però no la de l’empresa Petrologis, pel que “Cañete actualment podria estar deslegitimat per a exercir de Comissari d’Energia” -ha anunciat Sebastià- “i per això des de Primavera Europea anem a fer el possible perquè Cañete done explicacions, ja que, si a data 30 d’octubre Miguel Arias Domecq continua de conseller a Petrologis Canàries, pot significar que Arias Cañete va mentir en la seua declaració d’interessos prèvia al seu nomenament com a comissari d’Energia”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *