Jordi Sebastià vista les obres de la depuradora de Moncofa

L’eurodiputat Jordi Sebastià (Compromís-Primavera Europea) ha visitat, juntament amb el regidor de Compromís a Moncofa, Josep Canós, i els candidats a les eleccions autonòmiques per les Comarques de Castelló, Mònica Àlvaro i Carles Mulet, les obres que s’estan realitzant en aquesta localitat, per conèixer de primera mà, l’estat en què es troba el projecte de mega-depuradora que s’està realitzant en aquest municipi costaner.

Sebastià ha aprofitat la visita per reunir-se, així mateix, amb l’associació de veïns La Torre, que en recents dates ha fet arribar la seua denúncia d’abocaments incontrolats a la mar a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, mostrant la seua total solidaritat i es compromet a realitzar seguiment de la petició per tal que les autoritats comunitàries la tinguen en compte com una de les seues prioritats.

Per finalitzar, l’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea ha denunciat que “el retard de més de 5 anys en aquesta infraestructura -pensada per a una població de 170.000 habitants- mostra les vergonyes de les administracions local i autonòmica, que veien en l’urbanisme salvatge l’única manera de generar ocupació i riquesa, quan el que realment ha generat ha estat un atac al territori, que, d’altra banda, ha convertit aquest poble de la Plana Baixa en paradigma d’una agressió mediambiental sense precedents, amb abocaments incontrolats inclosos, de manera que tant el Govern Central, com les autoritats europees, haurien de valorar la veritable gravetat d’aquest assumpte”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *