Sebastià adverteix que faran seguiment des d’Europa dels 800 milions desapareguts i que eren per a les escoles valencianes

Una missió d’eurodiputats, guiada pel representant de Compromís en les institucions europees, Jordi Sebastià, ha visitat al llarg de tot el matí quatre centres escolars. Segons ha explicat el mateix Sebastià, “juntament amb Jill Evans i Ernest Maragall, que són membres de la comissió d’educació del parlament europeu, estem visitant quatre escoles de València, de Burjassot i d’Alaquàs, que són la mostra de com el govern valencià està deteriorant l’escola pública. Són quatre escoles que deurien d’estar ja construïdes i tindre bones instal•lacions gràcies als diners del Banc Europeu d’Inversions, 800 milions d’euros i que no obstant estan en barracons o en situació de ruïna”.

Segons Sebastià, “està passant que el govern valencià ha decidit deteriorar el sistema públic d’ensenyament perquè siga de molt baixa qualitat i la gent haja de fugir a l’escola privada. Això Europa no pot tolerar-ho, nosaltres som europeus, necessitem estàndards de qualitat europea i Europa ha de saber el que està passant al País Valencià i per això estem hui ací fent esta missió parlamentària”.

Els mateixos eurodiputats han reconegut que hui, “hem pogut comprovar en primera persona com a València els ciutadans estan carregats de raó, perquè el seu govern els ha enganyat, els ha maltractat i des del parlament europeu anem a estar molt vigilants”, segons ha comentat Sebastià, qui ha agraït la disposició d’Ernest Maragall i de Jill Evans per a visitar els centres educatius i parlar directament amb les plataformes en defensa de l’educació pública i les associacions de pares i mares.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *