Tot això de la televisió són mentides!

Acabe de participar en dos debats de televisió al Parlament d’Estrasburg. Un sobre l’informe que hem aprovat al matí sobre la situació de la dona a Europa al 2013, i un altre sobre la unió energètica (no tingueu cap esperança en aquesta comissió europea, és “más de lo mismo”: nucleares, fracking, etc. etc.); però no us puc dir quan s’emetran perquè encara no està clar; per si de cas, ens han demanat que anem amb cura amb les dates; és a dir, que no podíem fer referències temporals concretes perquè s’emetran d’ací a un temps. És habitual en televisió, però no deixa de tenir la seua gràcia. De fet, jo he dit que ja havia passat una cosa… que passarà demà! Com deia mon pare: “tot això de la televisió són mentides“.

(I si no passara? Glups! No patiu, és un aniversari… i el aniversaris sempre arriben!)

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *