Compromís portarà al Parlament Europeu els vols rasants de avions militars en la Comarca del Millars

El representant de Compromís en el Parlament Europeu Jordi Sebastià, s’ha fet ressò de les denúncies de diversos veïns de la Comarca de l’Alt Millars i de la zona de la Serra de Espadà, els quals han traslladat a Compromís el seu malestar i inquietud per les freqüents intromissions en la tranquil·litat per part d’avions caça militars que sobrevolen la zona.

Sebastià ha declarat, “volem conèixer si aquestes maniobres, que s’estan realitzant a molt baixa altura, poden afectar espais de nidificació d’aus i si s’està produint intromissió, per part dels avions, en zones d’especial protecció, incloses en la Xarxa Natura”.

“És labor nostra defensar tant les zones ZEPA (zones d’especial protecció per a les aus), com les LIC (llocs d’interès comunitari), com és el cas de la Comarca del Millars” ha reflexionat el representant de Compromís.

Sebastià ha finalitzat comprometent-se “a esclarir si els vols compleixen amb la normativa, si és necessari que siguen rasants i si es té previst substituir el recorregut d’aquestes maniobres”, a més de “mostrar tota la nostra solidaritat amb els veïns que han vist alterada la seua tranquil·litat”

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *