Jordi Sebastià insistirà en les seues queixes davant la Comissió Europea després d’una nova onada de bolcada de camions espanyols a França

L’Eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, ha insistit hui en les seues queixes en el Parlament Europeu, davant un nou atac als camioners i productors espanyols esdevingut a França. En aquest cas, es tracta de la bolcada de camions cisterna procedents de Xiva (València) provocats pels Joves Agricultors (JA) del departament de Gard, segons ha informat l’agència de notícies AFP, que cita declaracions de les persones que han atemptat contra els camioners.

Des de Compromís exigim a la Comissió Europea que deixe les paraules a un costat i comence a prendre cartes en l’assumpte. “Davant aquest nou cas, del qual ja hem posat en coneixement a la Comissió, volem que es complisquen els compromisos amb els quals van respondre a les nostres preguntes plantejades fa un any, en aquell cas davant un altre atac. En aquell moment la seua resposta va ser la de sancionar al govern francés en el cas que aquests atemptats es tornaren a repetir”, explica Sebastià.

“Per la nostra banda ja hem posat, novament, en coneixement de la Comissió aquest nou atac als productors espanyols. A més, existeix l’agreujant que les persones estan identificades i han sigut elles mateixes les que han reconegut l’atac”, afirma el portaveu de Compromís en el Parlament Europeu.

Aquesta insistent repetició d’atacs als nostres productors atempta contra una de les línies de creació de la Unió Europea, el Mercat Únic, per la qual cosa, des de Compromís no anem a estar parats fins que no es posen les mesures oportunes i sancionatories per a acabar amb aquesta situació.

Arxivat en: Premsa

Comentaris

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *