Pedro Agramunt es torna a riure de les institucions europees

Pedro Agramunt es riu de les institucions europees i dels seus votants. Aquesta és la conclusió a la qual arriben la portaveu adjunta en els Corts de Compromís, Mònica Àlvaro i el portaveu de la coalició en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, després de l’última bufonada del que fóra president del PP valencià, qui es pavonea en les xarxes socials de la seua tornada a la presidència del Consell d’Europa.

“Pedro Agramunt torna a cometre un acte de xuleria i prepotència amb la seua tornada al Consell d’Europa. No només es riu de les institucions europees, sinó que també ho fa de tots els valencians. Un personatge indigne de qualsevol tipus de representació i que deuria ser fóra de les institucions”, explica Mònica Àlvaro. “Resulta del tot incomprensible que s’aferre a la cadira”, finalitza.

Per la seua banda, Jordi Sebastià ha qualificat aquesta esperpèntica tornada d’Agramunt, un mes després que esclatara la polèmica com “un retorn en fals”. Per al portaveu europeu de Compromís, “la reaparició d’Agramunt és un desprestigi a la institució Europea i un acte de poca responsabilitat per la seua banda”.

Pedro Agramunt segueix sense donar explicacions sobre el “Caviargate” i el seu tracte de favor al govern de Azerbaidjan. Mentre les seues explicacions sobre el seu últim viatge a Síria, el que va deslligar l’enèsima polèmica amb el seu nom, no deixen de ser igual d’increïbles que anodines, en assegurar que es va reunir amb el tirà president sirià Al-Ásad en qualitat de senador per València.

Des de Compromís considerem que personatges com Agramunt han de ser purgats de les institucions. Els ciutadans es mereixen deixar de passar vergonya quan descobreixen comportaments com els de l’ex president del PP valencià. La dignitat de les institucions que ens representen a tots deuria estar per damunt d’elements com Agramunt

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *