Sebastià: “Volem mostrar el nostre condol a les famílies i la nostra condemna i repulsa a l’atemptat que ha tingut lloc a Tunísia”

L’Eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha condemnat enèrgicament l’atemptat ocorregut a Tunísia i ha volgut mostrar el seu condol als familiars de les víctimes.

En un comunicat, l’eurodiputat de la coalició Primavera Europea ha declarat: “és un fet molt greu que en un país que recentment ha celebrat eleccions democràtiques, de les quals vaig ser observador, que aposta de manera inequívoca per la democràcia i la convivència, un grup de terroristes haja volgut pertorbar la llibertat, llevant la vida a més d’una vintena de civils de diverses nacionalitats”.

“Els qui volem viure en pau, no podem tolerar aquest atac al cor de la Primavera Àrab, l’esperança de la gent del Magreb que té el seu nucli en Tunísia, una democràcia en vies de consolidació, a la que tenim l’obligació d’ajudar per a que l’èxit de la Primavera Àrab puga tenir continuïtat”, ha continuat Sebastià.

Finalment, l’eurodiputat de compromís ha conclòs afirmant que “lamentem enormement aquests fets i volem unir-nos en el dolor de les famílies que han patit aquest atac salvatge, per part dels terroristes de l’Estat Islàmic (EI), famílies, les quals, sentim com a nostres”

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *