• L’eurodiputat de Compromís forma part del grup parlamentari Els Verds/ALE de forces progressistes de l’Europa dels pobles i dels Verds.

01/07/2024

El representant de Compromís, Vicent Marzà, és ja oficialment eurodiputat després d’arreplegar la seua acta a l’acte celebrat hui al Congrés dels Diputats.

Segons Marzà, “prenc possessió com a eurodiputat de Compromís al parlament Europeu amb la voluntat i amb el repte de representar els interessos dels valencians i les valencianes i de tots els nostres sectors productius. També per a construir una nova Europa que plante cara a l’extrema dreta, que siga més social i avance en drets i llibertats”.

Cal recordar que Vicent Marzà forma part del grup parlamentari Els Verds/ALE de forces progressistes de l’Europa dels pobles i dels Verds. Durant les setmanes prèvies, el representant de Compromís ha realitzat ja diverses reunions i contactes a Brussel·les, entre les quals una relacionada amb el dret a l’habitatge amb el indicat Internacional de Llogaters i Llogateres i una altra amb el representant del Front Polisario per a la Unió Europea, Mansur Omar.

Esta setmana s’inicien les negociacions per tal de determinar les competències en diferents comissions del Parlament Europeu en les quals participarà l’eurodiputat valencianista. Així mateix, Vicent Marzà participarà en la constitució del nou Europarlament a Estrasburg el 16 de juliol.

D’altra banda,  Vicent Granel, el pròxim en la llista del grup parlamentari a Les Corts de Compromís inicia la tramitació per a incorporar-se com a diputat de la coalició i es preveu que es faça efectiu en el Ple de Les Corts de la pròxima setmana.

Vicent Granel (Borriana, 1983)

Vicealcalde de Borriana, i regidor de Cultura, Normalització Lingüística, Arxiu, Esports i Comunicació de 2015 a 2019. Regidor de Cultura, Arxiu, Normalització Lingüística i Agricultura a l’Ajuntament de Borriana de 2019 a 2023.